Хочуть посидіти "на ручках" не лише діти й коти: така поведінка характерна й для знаменитостей і їх шанувальників. Присісти не коліна іншій людині задля фото чи близького спілкування - звичайна річ. Саме тому фотографи й змогли зробити багато кадрів зі знаменитостями у такій милій позі.

Наприклад, Мерілін Монро сфотографували на колінах свого партнера по зйомкам Роберта Вагнера. Але це, без сумніву, далеко не всі.

Тут донька присіла на коліна знаменитому фізику Альберту Ейнштейну на відкритті єврейського павільйону на Всесвітній виставці у Флашинг-Медоус, Нью-Йорк, 1939 рік.

Президент США Барак Обама мило бавиться з маленькою дівчинкою.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Співачка Мадонна безсоромно всілася на руках у короля поп-музики Майкла Джексона.

Фото Mixnews
Фото Mixnews

Співачка Аріана Гранде присіла на коліна до свого тодішнього хлопця коміка Піта Девідсона.

Фото Mixnews
Фото Mixnews

Зірка "Сутінок" Крістен Стюарт всілася до своєї подруги співачки Кеті Перрі.

Фото Mixnews
Фото Mixnews

На Різдвяних святах на руках у шоумена Містера Ті сфотографували першу леді Ненсі Рейган. Напевно, вона переплутала його з Санта-Клаусом.

Фото Mixnews
Фото Mixnews

Іванка Трамп на руках у свого батька - підприємця і майбутнього президента США Дональда Трампа.

Фото Mixnews
Фото Mixnews

Провальна кандидатка в президенти і телеведуча Ксенія Собчак колись посиділа на руках й в у майбутнього і більш успішного кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Фото Mixnews
Фото Mixnews

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кучерявий Максим Галкін до зустрічі з Пугачовою і Буланова без пластики - рідкісні фото зірок "до" і "після" молодості.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кароль, Джамала, Макацарія, Адель – чи впізнаєте ви на дитячих фотографіях майбутніх зірок.

Також Знай.ua писав, що Вони живі, поки ми пам'ятаємо: останні фото знаменитостей незадовго до смерті.