Популярна американська телезірка і бізнес-вумен Кортні Кардашян, яка є старшою сестрою відомої світської левиці Кім Кардашьян, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна спокуслива красуня показала фото, на якому позує у відвертому купальнику.

На новій фотографії Кортні відображена в красивій локації, на прогулянку вона вийшла в сексапільному леопардовому купальнику, який красиво підкреслив пружні принади і шоколадну шкіру. Вологі волосся моделі недбало зачесане назад, а на її обличчі легкий макіяж, вона ніби потягується і не дивиться в камеру. Кардашьян не підписала свою фотографію, зате фанати почали активно обговорювати її нову публікацію, засипає компліментами в коментарях, багато відзначили, що Кортні приголомшливо виглядає, а її форм можна тільки позаздрити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.ua", що гаряча Кортні Кардашян в непристойно відвертому вбранні з'явилася в несподіваному місці.