Популярна українська співачка Злата Огнєвіч заявила, що потрібно перестати бути тим, ким ти не є, та почати по-справжньому жити, відчувати і любити.

Відповідний допис улюблена артистка головного українського радикала Олега Ляшка оприлюднила на власній сторінці в Instagram, де вже встигла зібрати чималу армію шанувальників.

За її слова, не потрібно слідкувати чужим думкам та робити те, що не бажаєте – потрібно просто прийняти себе та полюбити.

Злата Огневич, фото: Instagram
Злата Огневич, фото: Instagram

"Жіноча сила в прийнятті себе і любові до кожної найменшої клітинки. Знати, що ти - унікальна і неповторна. Жити, нікому це не доводячи. Все, що навколо - не гонка "хто скоріше до фінішу", а відчуття, з яким ти прокидаєшся і засинаєш", - написала вона, оприлюднивши унікальну світлину, на якій артистка відображене в одній лише спідній білизні.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Злата Огнєвіч зробила українцям несподіваний "подарунок".

Як повідомляв Знай. ua, улюблениця Ляшка роздяглася до білизни і зробила відверте зізнання - хитрий лайфхак для жінок

Також Знай. ua писав, що Злата Огнєвіч поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити: "Потонув у..."