Концерт зірок популярної музики часто вимагає використання багатьох сценічних костюмів. Жінкам доводиться рішуче справлятися з труднощами, аби не засмутити очікування фанатів. На те, щоб зняти і одягнути вбрання є буквально секунд, і без допомоги асистентів обійтися фактично неможливо.

Побачити, що відбувається з поп-дівами від Наді Дорофєєвої і Олі Полякової до Брітні Спірс і Селін Діон можна у відео, підготовленому YouTube-каналом RUSSELL BLOG, який належить Вані Расселлу.

Надя Дорофєєва з гурту "Время и стекло" перевдягається, фото YouTube
Надя Дорофєєва з гурту "Время и стекло" перевдягається, фото YouTube

В об'єктив камер різних документалістів потрапила підготовка до виходу на сцену гурту Время и Стекло, Олі Полякової, LOBODA, Lady Gaga, Katy Perry, Селін Діон і Брітні Спірс.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Всі ці зірки виявили неабияку вправність, терплячість і відданість аудиторії. Як зазначила на камеру Кеті Перрі, знаменитості й справді інколи тяжко працюють.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Полякова "схудла" українок всього за 1,5 тижні, - як швидко позбутися зайвих кіло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.