Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила показати фанатам знімки з нової фотосесії, на яких позує у відвертому образі.

На нових фотографіях, які показала зірка, вона зображена на вулиці біля закритого гаража. На прогулянку Ані вийшла в цікавому чорному комбінезоні з тугим поясом на талії, який щільно обтягує всю витончену фігурку. Її волосся розпущене і акуратно покладені, а на обличчі легкий макіяж, сонцезахисні окуляри і мила посмішка, вона і так і сяк крутиться перед фотографом. Зірка не підписала свою публікацію, залишила лише емодзі у вигляді поцілунку. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Лорак, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.