Відомий український актор та товариш президента України Станіслав Боклан спростував чутки про те, що йому пропонувала посаду міністра культури, які раніше ходили в мережі.

Про таке він розповів в інтерв'ю для Катерини Осадчої.

Варто зауважити, що в мережі довгий час говорили про те, що актор може стати міністром культури, адже він є хорошим другом Зеленського та чудово зіграв прем'єр-міністра України Юрія Чуйка в серіалі "Слуга народу".

Боклан та Осадча

Щоправда, за словами самого Боклана, йому не пропонували крісло міністра так само, як і посаду народного депутата, адже він не вміє нічого робити, окрім того, як грати в кіно або театрі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Мені важко щось пропонувати, крім того, аби щось зіграти. Тому що я артист, і я іншого нічого не вмію. Це все (невміння депутатів, - ред.) на їх совісті... Мене дуже дивувало, що у Facebook деякі політики висловлювати якісь там підозри, що я можу стати міністром або депутатом. І це все читав і думав, а чому ж я не в курсі", - сказав він.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Заї**вся безглуздо тиснути на кнопку": Кива розповів, як він втомився від депутатства

Як повідомляв портал Знай.ua, Поклонська взяла до рук меч та нагадала усім про Жанну д'Арк: "Люди кажуть, що виходить"

Також портал Знай.uа писав, що міністр Малюська хоче перетворити в'язницю на готелі: "Буде бомба, недалеко від центру".