Відома українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня порадувала фанатів новим забавними фотографіями, на яких з'явилася в компанії відомого актора Олексія Вакулова.

Як видно, Аліна сама зробила кілька знімків в обнімку з актором і всі їх виклала в мережу. Перед камерою співачка з'явилася в строкатому вбранні цікавого візерунка, її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж, вона і так і сяк кривляється на камеру. У підписі до публікації Гросу поділилася новинами та анонсами, чим дуже заінтригувала прихильників. "Хлопців, а у мене чудова новина. Я почала літньо-осінній марафон з 6 кінопроектів, ким я тільки не буду. Серіал #котики (режисер – Дмитро Петрунь) з прекрасною командою @epicmediachannel @kolomina_alena @alekseyvakulov та іншими ми вже відзняли. А попереду – дві романтичні мелодрами, комедії, другий сезон довгоочікуваного вами серіалу, один несподіваний і крутий 16-серійний детектив і великий-великий сюрприз. Ура! А ще ми починаємо готуватися до туру і великого концерту в Києві", - розповіла Аліна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.