Одна з найвідоміших телеведучих України, легенда вітчизняного телебачення Алла Мазур зіткнулася з тяжким випробуванням в житті. У неї було діагностовано онкологічне захворювання. Незважаючи ні на що Мазур продовжує боротьбу з хворобою. У шоу “Світське життя з Катериною Осадчою” Алла розповіла, чим живе зараз і як проходить її лікування.

Алла Мазур подякувала за підтримку всім, хто підтримував і продовжує підтримувати її. Вона заявила, що рішення розповісти про це на всю країну було правильним. Мазур розповіла, що останні результати аналізів обнадійливі. “Не хочу наврочити, але зараз лікування йде за сприятливим сценарієм”, заявила телеведуча.


Мазур вже повернулася до роботи. Вона заявила, що хоче ділитися своїм досвідом з усіма, хто зіткнувся з цим страшним діагнозом. Алла закликає всіх, хто все ще роздумує над тим, чи варто починати лікування, почати боротися з хворобою як можна швидше. В такому випадку є реальна можливість впоратися з онкологією і повернутися до нормального життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, ведуча Алла Мазур відверто розповіла, як бореться з раком.

Як повідомляв портал Знай.uа, Алла Мазур різко відповіла кривдникам за фейк про свою пухлину