Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість порадувала публіку яскравим фото, на якому з'явилася в спокусливому пляжному образі у фантастичній локації. А в підписі до кадру зірка поділилася роздумами про те, які можливості подарував їй карантин.

"Пандемія внесла зміни у графік і ритм життя кожного з нас. Перший час було некомфортно без роботи, без звичного спілкування, швидкості, але зовсім скоро з'явилася легкість і бажання зупинитися і спробувати щось нове. Уже кілька тижнів я займаюся акторською майстерністю і це захоплює мене цілком і повністю. Багато читаю, проводжу час з дітьми. Насолоджуюся кожним моментом життя, ніби тільки зараз усвідомила кожну хвилину часу. Наскільки воно скороминуще. Кажуть, акторові, щоб змусити плакати глядача, потрібно накопичити в собі тисячі непролитих сліз. Напевно, і з життям також. Щоб відчути її, потрібно накопичити тисячі непрожитих днів", - відверто написала Лобода.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.