Бурак Озчивіт – популярний турецький актор і фотомодель, отримав визнання у любителів кіно в усьому світі після виходу останньої екранізації знаменитого роману "Корольок – пташка співоча". Ще однією зірковою роботою актора вважається драматичний серіал "Величне століття". Красунчик активний користувач Instagram, де часто радує фанаток яскравими публікаціями з життя.

Так, в цей раз Озчивит показав незвичайне фото, на якому видно, що він знімає себе сам на тлі красивого морського пейзажу. На ньому світла смугаста футболка, волосся скуйовджене, зате густі чорні вуса на місці, він дивиться прямо в камеру. Бурак не підписав свою фотографію, зате фанати почали активно обговорювати його публікацію, засипає компліментами в коментарях. Деякі нахвалюють його пишні вуса, а інші запитують, що це за місце, де він сфотографувався.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.