останнім часом про Філіпа Кіркорова почали забувати. Щоб остаточно не зникнути з поля зору громадськості, виконавець почав відвідувати різні інтернет-шоу. Зокрема, Кіркоров засвітився у свіжому випуску “Музыкалити” у Максима Галкіна. Уривок з цього шоу Кіркоров опублікував на своїй сторінці в Instagram.

У свіжому випуску шоу разом з Кіркоровим взяв участь також репер Жиган. В такому складі ведучий та гості аналізували сучасну музику і робили свої висновки про те, що слухає молодь. “Кажуть, суворо оцінили треки. Ну як є. Я по-іншому уявляв топ-чарт сезону”, підписав відеозапис Кіркоров.

Кіркоров написав, що випуск шоу переглянули вже більше 1 мільйона глядачів. “А що грає у ваших плейлисті? Хто в топі з молодих?”, запитав свою аудиторію виконавець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, раніше Лорак показала, як Кіркоров з розмахом відсвяткував день народження доньки: всі в золоті і кольорах.

Як повідомляв портал Знай.uа Кіркоров "напудив" у штані заради грошей, фани стривожені - "Побережіть наші нерви".