Зірка "Лісапетного батальйону", велика веселунка Наталія Фаліон, поділилася черговим відео про своє життя. Відео було викладено на офіційному Youtube-каналі артистки, на якому вона часто викладає дуже прості, проте веселі історії і поради про садівництво, життя і пісні.

Лісапетний Батальйон, скріншот: YouTube
Лісапетний Батальйон, скріншот: YouTube

Нове відео показує ще одну зірку - надзвичайно розумну і слухняну кобилу Зірочку. Наталія Фаліон вперше, за її словами, сіла до брички. “Йолки-палки”, - засміялась артистка. Збоку стояв чоловік, напевно власник Зірочки, який давав поради Наталії про керування конем. Зірочка - розумна, а тому розуміла такі накази як “тпрр” і навіть “назад”. Наталія разом із Зірочкою проїхали чималий шмат дороги. При цьому жінка постійно розповідала про свої відчуття: за її словами це неймовірне заняття, яким вона хоче займатись щоранку. Вона навіть пожартувала, що думає тепер продати машину і купити собі коня.

Підписники каналу Наталії також оцінили розум Зірочки, залишали обом героїням цього відео компліменти.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, "Лісапєтний батальйон" порадував українців новим хітом, всім кумам - танцювати.

Як повідомляв Знай.uа "Лісапєтний батальйон" підірвав мережу "вірусним" хітом, українців врятують консерви - відео.

Знай.uа писав, Лісапєтний батальйон знайшов ліки від нудьги на карантині - перегар чоловіка і "вакцина".