Олена-Крістіна Лебідь – одна з найвідоміших телеведучих України. Однак “головна аферистка” України успішна не тільки на телебаченні, у неї все добре і в особистому житті.

Олена-Крістіна живе з колишнім віце-прем'єром України Павлом Розенком, і у них є улюблена собачка. Лебідь опублікувала у своєму Instagram теплі, родинні фото з коханою людиною і бульдогом Сарою.

Лебідь і Розенко, разом з собачкою, прогулялися на природі. Програма була дуже насиченою, включаючи катання на катері по Дніпру. Лебідь в своєму Instagram опублікувала цілу серію фотографій, і додала навіть відео прогулянки на судні. “Сарочка нас вигуляла, викуповувала і спати поклала.. себе”, написала Олена-Крістіна в описі до фото.


На фото Лебідь і Розенко виглядають дуже щасливими. Та й собачку, очевидно, теж дуже сподобалася така прогулянка. Користувачі також оцінили цю запис. Вона зібрала 17 700 лайків за 1 годину.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вице-прем'єр Розенко потрапив в лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про самому інтимному.

Також портал "Знай.uа" писав, що покалічені наречену міністра Розенко взяли під охорону.