У мережі оприлюднили унікальний кадр зі знаменитою українською співачкою Тіною Кароль під час зйомок нового сезону шоу "Хто зверху?" на Новому каналі. І варто зауважити, що шанувальників чекає щось доволі неординарне, адже артистка з'явилася у кадрі в одязі рятувальників.

Відповідне фото з'явилося на фан-сторінці знаменитості в Instagram.

Ще не так давно в мережі з'явилася офіційна інформація про те, що прем'єра десятого сезону шоу "Хто зверху?" відбудеться 27 серпня о 19:00. Ведучими, як і в попередньому, будуть Леся Нікітюк та Сергій Притула.

Серед зіркових учасників десятого сезону відомо, що будуть: Тіна Кароль, Tayanna, Катерина Кухар, Оля Полякова, Соня Плакидюк, Jerry Heil, Євген Галич, Сергій Бабкін та Євген Клопотенко.

Фото зі зйомок Хто зверху?, яке раніше злили в мережу

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

А відтак, все ближче до прем'єри, в мережу просочується то відеоролики, то фотографії зі зйомок даного шоу. Так, цього разу українцям презентували кадр зі співачкою Тіною Кароль, якій приписують роман з артистом Даном Баланом.

На ньому знаменитість стоїть в оточені інших учасників шоу "Хто зверху?", зокрема Кухар та Нікітюк, але одягнені вони в ніщо інше, як форму рятувальників. Ймовірно, це пов'язано з одним з конкурсів, щоправда, яким саме, поки невідомо.

Фото зі зйомок Хто зверху?

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла принадами на очах мільйонів

Як повідомляв портал Знай.ua, неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль показала гарячі кадри з концерту в Одесі