Найспортивніша артистка студії "Квартал 95" та проекту "Жіночий квартал" Катерина Нікітіна продемонструвала свої таланти на краю світу

На офіційній сторінці "Жіночого кварталу" в Instagram з'явилося нове фото з Нікітіною, яка, як виявилося, ходила в похід у гори. На вершині вона зробила стійку на руках, розвівши ноги в шпагаті.

Дівчина була одягнена у спортивний одяг, і "велосипедки" відкрили красиві підкачані ноги Катерини.

До слова, подібні шпагати в незвичних місцях – це фішка російської прими Анастасії Волочкової. Однак, в таких крутих місцях їй не доводилося робити шпагати.

"Чудового понеділка вам, друзі! І пам'ятайте, не існує недосяжних висот. Всі бар'єри тільки в нашій уяві", - підписали під постом автори акаунту.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше Нікітіна на своїй сторінці розповідала про похід в гори. За її словами, це було гарним уроком для неї і показало, що у кожного є приховані надсили, тільки не всі про це знають.

Для Катерини цей похід став справжнім випробуванням. Вона впевнена, що використовувала ресурси свого тіла на всі 200%.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Катерина Нікітіна потішилаа феєричним акробатичним етюдом

Як повідомляв портал Знай.ua, Нікітіна з "Жіночого Кварталу" здивувала сімейними традиціям

Також Знай.ua писав, Олена Кравець відверто розповіла про свої таємні бажання.