Відома 28-річна секс-символ, модель Playboy і фітнес-тренер з Сан-Франциско, США, Лейсі Кей Сомерс активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео. Нещодавно знаменитість виставила серію відвертих селфі в дзеркалі, позуючи у ванній. Так, дівчина приміряла лише спокусливе міні-бікіні, що складається з яскраво-червоного топа і трусиків з леопардовим принтом, а також продемструвала спортивне тіло з усіх сторін, даючи можливість помилуватися розкішними формами.

Варто відзначити, що Лейсі Кей Сомерс дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 10,9 млн. фоловерів. До того, як стати моделлю красуня вивчилася на медсестру, однак робота здавалася їй занадто нудною. тому тепер дівчина заробляє на життя зовнішніми даними. Зірка співпрацює з культовим чоловічим глянцем Playboy, нерідко знаменитість можна помітити і на рингу MMA, адже Лейсі - затребувана ринг-гьорл.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Примітно, що сім'я Лейсі французько-ірландсько-німецько-англійського походження. Кей Сомерс не забуває про творчість, пробуючи себе у ролі співачки. Дівчина у вільний час грає на фортепіано, танцює в студії, а також старанно займається спортом, відвідуючи фітнес-клуб і часто виставляючи відео з різних тренувань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертій фотосесії.