Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новим чорно-білим кадром зі свіжої фотосесії, стоячи на балконі і загадково дивлячись через скляні двері. Так, артист приміряв стильний класичний костюм і білу футболку, процитувавши слова з "Маленького принца" - алегоричної повісті-казки Антуана де Сент-Екзюпері.

«Зорко одне лише серце. Найголовнішого очима не побачиш.»

Фолловери не пройшли повз: "В одязі😮???😂", "Яке фото😍😍😍🔥", "Класне фото💖💖💖✌✌✌", "Маленький принц 😊 Обожнюю цю книгу ❤️", "Ти красивий 😍", "А що таке Сонько зажурене??? Що вже не догледіли?", "Відчути...".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Віталій Козловський похвалився новим кадром, прохолоджуючись спекотним літнім днем досить незвичайним чином. Так, артист вирішив скупатися у водоймі просто в одязі, примірявши джинси та білу футболку. Потім мокрий Віталій продемонстрував спортивне тіло, яке просвічувалось крізь вбрання і пожартував, що живіт після самоізоляції йому довелося втягувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.