Розлучення Христини Асмус і Гаріка Харламова стало одною з найгучніших подій останнього місяця. Пара, у якої все здавалося ідеально, вирішила припинити стосунки. Фанати до останнього сподівалися, що це неправда, однак розлученню все-таки бути. Причини довгий час були таємницею, покритою мороком. Нарешті Асмус наважилась розкрити деякі подробиці, пише Politeka.

Асмус заявила, що ініціатором розлучення була саме вона. Також вона розповіла, що задумалася про припинення відносин ще задовго до появи гучного фільму “Текст”. Вона вважає, що над відносинами повинні працювати обидва партнери, і причину розлучення потрібно шукати саме в цьому напрямку. Крім того, Асмус заявила, що ніяких гучних, сенсаційних інтерв'ю від неї чекати не варто, і спілкуватися на цю тему з журналістами вона не збирається.

Також про можливі причини розлучення висловилася продюсер Олеся Сазикіна яка декілька років співпрацювала з Гаріком Харламовим. На її думку, Асмус могла “кинути” Харламова з-за його залежностей.

Сазикіна розповіла, що Гарік дуже любить алкоголь, і зовсім не проти випити. Крім того, Харламов страждає від серйозних проблем з ігроманією. Сазыкина розповіла, як Гарік літав в Сочі, щоб “випробувати фортуну” в казино. Крім того, він часто засиджувався і в онлайн-іграх, витрачаючи на це великі суми. Сазыкина відзначає, що мало яку жінку влаштує такий стан речей.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфи в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість зробила селфи в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.