Учасниця шоу “Топ-модель по-українськи” Марго Верховцева отримає свою хвилину слави не тільки на телебаченні. Вона взяла участь у зйомках кліпу Злати Огнєвіч. Кліп на пісню “Богиня” вже опублікован, і його можна переглянути на Youtube.

Дівчата і хлопці, які брали участь в шоу “Топ-модель по-українськи” (Новий канал), часто “світяться” за межами подіумів і рекламних кампаній. Приміром, Аміна Досимбаєва неодноразово брала участь в зйомках кліпів Макса Барських. Дмитра Топоринського можна помітити в роликах групи “Время и Стекло”. Марго Верховцева поповнила цю компанію, тепер вона також прославилася завдяки кліпу відомої української зірки.

Кліп “Богиня” також має важливий соціальний підтекст. Головна мета цього ролика – донести дівчатам, що всі вони прекрасні, без винятку, що їм потрібно любити себе незалежно від якихось рамок і стандартів. Якщо у дівчини коротка стрижка, це не робить її менш жіночною, якщо у неї пишна статура, це не робить її страшною.

Марго розповіла, що вона – представник ЛГБТ, і їй нерідко доводиться стикатися з різними труднощами. У неї коротка стрижка і вона обожнює цей образ.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Кліп “Богиня” був знятий режисером Тарасом Голубковим, який співпрацював з Артемом Пивоваровим, Monatik, Zivert. Автором пісні “Богиня” є Jerry Heil – виконавиця саундтрека до шоу “Від пацанки до панянки”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Злата Огневич зробила українцям несподіваний "подарунок".

"У мене з дитинства ця пісня асоціюється з Різдвом, і це було моєю мрією - виконати цю сакральну композицію з дитячим хором. Саме тому ми вирішили, що варто прославляти нашу українську культурну спадщину і знайомити підростаюче покоління з відомими композиціями в авторській обробці", - написала знаменитість

Як повідомляв Знай. ua, улюблениця Ляшко роздяглася до білизни і зробила відверте зізнання - хитрий лайфхак для жінок

Також Знай.ua писав, що Злата Огневич поділилася з українціями найпотаємнішим, це було важко пережити: "Потонув у..."