Анастасія Волочкова – легенда російського балету. Балерину знають далеко за межами Російської Федерації. Однак зірки могло б і не бути, якби не інша легендарна балерина – Майя Плісецька. У неділю, 12 липня, виповнилося рівно п'ять років з дня смерті Плісецької. Волочкова не могла залишити без уваги цей жалобний день, і опублікувала відповідний запис на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Волочкова виклала на своїй сторінці ролик, де вона репетирує легендарну оперу “Кармен”. При цьому балерина виступала не у традиційному для такого танцю білому вбранні, а в чорному. Ця запис – архів однієї з давніх тренувань тоді ще маловідомої виконавиці. Слава прийде до неї лише через роки.


У підписі до ролика Волочкова написала, що до неї недавно приїжджала її мама, і привезла архівні записи тренувань, репетицій, ранніх виступів. Анастасія написала, що вона дивилася разом з мамою ці кадри, і згадувала Плисецкую, як людину, який передав їй легендарну “Кармен”. “У мене виникло відчуття, що я з нею поспілкувалася”, написала Волочкова.

“Вона велика жінка, і я щаслива, що у мене був такий наставник і педагог”, резюмувала Анастасія.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Запис зібрав величезну кількість лайків. Однак коментарів під нею немає, оскільки Волочкова закрила запис для коментування.

Нагадаємо, закоханий в Волочкову бізнесмен звинуватив її у своїх стражданнях

Колишній коханець скандально відомої російської балерини Анастасії Волочкової Влад Фоменко вимагає від неї через суд 30 мільйонів рублів. За словами закоханого в балерину бізнесмена з Твері, з Волочкової у нього був роман.

Він вже звертався до знаменитості через ЗМІ, але Анастасія і чути не хоче про це людині, тим більше він був судимий за шахрайство. Однак закоханий чоловік перейшов від прохань до наступу. Він подав до суду на балерину.

Як повідомляв портал Знай.іа, Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.