Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже тривалий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео в своєму Instagram. Так, в цей раз співачка показала у соцмережі спекотне пляжне фото, на якому з'явилася в спокусливому образі і еротичній позі, а в підписі до нього запросила фанаток на свій онлайн-курс.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася в красивій пляжної локації в сексапільному пляжному образі. Ганна фотографує себе на телефон і в повний зріст, на ній яскравий червоний купальник в дрібний білий горошок, поверх якого у неї вільна накидка теж червоного кольору. Її волосся зібране в акуратну зачіску і прикрашені червоною хусткою, а на її очах модні червоні окуляри. До слова, на цьому знімку співачка виглядає куди більш стрункою, ніж на одному з попередніх знімків в купальнику.

У підписі до кадру Сєдокова запросила фанаток на свій онлайн-курс. "У вас є всього 20 годин і 16 хвилин, щоб записатися на мій онлайн курс про жіночності, сексуальності, своє місце в житті і, як наслідок, виконання бажань. Неможливо стати щасливою поки ти не знаєш, хто ти. Яка ти, а ти неймовірна. Відчуй свою силу на нашому @pavlovskaia_evgeniya спільному курсі. Завтра, о 18.00 початок. Запис за посиланням у мене в профілі і в сторіс. Дій. Зміни, це чудово! P. s. і так. Я обожнюю червоний. І наша sexy сорочка @lastory_store на мені кожен день", - написала Анна. Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".