Зірка сцени 90-х років, відомий російський співак Андрій Губін, який покинув сцену через проблеми зі здоровьев, засвітився в одному з караоке-барів російської столиці. У мережі з'явилися кадри, на яких Андрія Губіна можна побачити з мікрофоном, і за виконанням пісень, проте співав Андрій не свої композиції.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Только никому".

Андрій Губін в московському барі, фото: Telegram-канал "Тільки нікому"
Андрій Губін в московському барі, фото: Telegram-канал "Тільки нікому"

"Андрій Губін повернувся на сцену, поки тільки на маленьку - зірку 90-х зняли в одному з московських караоке. Виконує чужі треки, до своїх не тягне, хоча де немає пісень "Зима-холода" або "Мальчик-бродяга"? Багато років тому Губін залишив сцену через проблеми зі здоров'ям. Періодично у пресі з'являються "вброси", що він повертається. Може караоке - це перший крок? Хоча приклад Наталії Ветлицької показує, що іноді камбек того не вартий, і краще залишити про себе гарні спогади з минулого.", - підписали свою свіжу публікацію автори.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що в 90-х відомого співака і просто красеня Андрія Губіна слухали на всьому пост-радянському просторі. Однак, в якийсь момент він просто зник. А крізь призму років змінився і сильно постарів. Артист припинив виходити на сцену, хоча легко міг би продовжувати заробляти на корпоративах і гастролях. Він вперто відмовлявся від усіх пропозицій. Після смерті батьків Губін буквально став відлюдником. За словами знайомих співака, лікарі не змогли знайти у нього жодних відхилень. Продюсер гурту "Ласкойвый май" Андрій Разін вважає, що Губін вигадав свою хворобу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нові знімки зі старим Андрієм Губіним викликали фурор в мережі. В мережі опублікували унікальне фото колись відомого 46-річного виконавця хіта "Мальчик-бродяга" Андрія Губіна.

Як повідомляв Знай.uа у 40-річного Губіна паралізувало половину тіла. Навіть старі й віддані шанувальники не змогли впізнати свого кумира, зірку 90-х Андрія Губіна. Чоловік виглядав нервовим і ображеним на деяких фанатів.

Знай.uа писав, Шепелєв забороняє синові приходити на могилу Жанни Фріске. Телеведучий Дмитро Шепелєв пропустив поминки покійної дружини, співачки Жанни Фріске.