Відома секс-символ, 36-річна актриса "фільмів для дорослих" з Великобританії, яка зараз проживає в Лас-Вегасі, США, Софі Ді активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, позуючи для нової фотосесії лише у відвертому напівпрозорому бікіні чорного кольору з глибоким декольте. Грайливий образ дівчина доповнила плетеною панамкою, а також не упустила шансу похвалитися величезними грудьми і тонкою талією.

Варто відзначити, що Софі Ді дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 7,9 млн. фоловерів. Справжнє ім'я Софі - Керсті Хілл, а свою кар'єру порноакторки зірка почала ще у далекому 2005 році. До цього після закінчення школи юна Ді працювала в кафе, розносила пошту, була продавцем-консультантом обягу, служила покоївкою в готелі, проте жодна з професій не подобалася красуні, яка мріяла про славу.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Тоді розкута знаменитість вирушила підробляти в стрип-клубі, виконуючи виключно приватні еротичні танці. Позувала топлес для видання "The Daily Sport", а також була дівчиною обкладинки "Page Three". У "полуничці" Софі вперше спробувала себе, переїхавши в Каліфорнію, США, в 2005 році.

З того часу актриса щорічно отримує чимало нагород і потрапляє в номінації на різних "дорослих" кіно-преміях. Ді знялася в 658 порнофільмах і зрежисирувала 1 порнострічку станом на 2019 рік. Просто-таки видно, що незважаючи на дивний вибір професії, Софі він явно до душі.

До речі, про пластичні операції Софі Ді - знаменитість не приховує, що збільшувала груди, після чого її бюст збільшився з розміру C до DD, дівчина також не гребує уколами краси, помітно збільшивши губи. Зараз Ді також можна зустріти в епізодичних ролях в хоррорах і серіалах

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертій фотосесії.