Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, яка просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями. У своєму Instagram зоряна красуня часто публікує відверті знімки, і цей раз не став винятком – Даша виклала кілька кадрів у вельми пікантних образах, на яких її буквально не дізнатися.

На першій фотографії Астаф'єва на красивому літньому тлі у пейзажного водойми в сонячний день. На ній мудрий білий костюм цікавого фасону з прозорою вставкою в зоні декольте і об'ємними рукавами. Цей наряд красиво підкреслив ідеальну фігуру зірки і трохи оголив животик. На голові у Даші ніби вибух – коротке волосся завите, начесане і стирчить в різні боки, а на її обличчі яскравий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. На другому знімку співачка позує в еротичній позі на тому ж місці, вона трохи вигнула спину, підкресливши пружну попу. Тут на ній напівпрозоре золотисту сукню, під яким немає білизни, цей наряд гарно ліг по фігурі і оголив витончену спину.

У підписі до публікації Астаф'єва написала: "#Talisman by @evan_mcloud. St @tulipiabridal @velia_brant". Захоплені фанати співачки не пройшли повз і почали активно засипати її компліментами, захоплюючись цими сміливими образами і красивими формами. "Красива", "Аж не впізнав", "Немає слів, дуже гаряче", "Серцеїдка", "Медуза Горгона", "Крута фотка", "Шикарний вид", "Дуже сексуально", "Шикарний образ", "Фантастика", "Чарівництво", "Даша, просто вогонь", "Господи, яка шикарна жінка", "Подібна сонцю", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.