Зіркове подружжя українських телеведучих Катя Осадча та Юрій Горбунов вирушили у літню мандрівку Україною.

Через пандемію коронавірусу у світі Осадча та Горбунов цього року вирішили не їхати у відпустку за кордон, а натомість відвідати місця в Україні, де раніше не бували або бували рідко.

Після послаблення карантину вони подорожували Київщиною, неподалік від дому. Тепер вирішили вивчати місця інших куточків рідної землі. Зокрема, відправилися на Львіщину.

Катя Осадча та Юрій Горбунов у своїй мандрівці не забувають про шанувальників і публікують в соцмережах фото та віде з місць свого перебування. Завдяки цим кадрам можна дізнатись, де побувало подружжя.

Так, закохані відвідали Свірзький замок, де знімали фільм “Д’Артаньян і три мушкетери”. Вони позували, тримаючись за руки, влаштували романтичне побачення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

А нещодавно Юрій Горбунов опублікував цікаве фото, на якому постав разом з голою жінкою. Щоправда, не зі справжньою, а зі статуєю.

Юрій присів на підніжжя жіночої безрукої скульптури в позі мислителя.

"Думи мої, думи мої!", - підписав кадр Горбунов, зазначивши місце локації - озеро Едем.
Фотографія повеселила шанувальників, вони залишають Юрію жартівливі відгуки. А декому скульптура видалась схожою на Дашу Астаф'єву.

″Хто Астаф'євій руки відрізав?″, - запитують вони.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Осадча і Горбунов розкрили головний секрет міцного шлюбу

Як повідомляв портал Знай.ua, Катя Осадча привітала численних фанатів з Днем сім'ї,

Також Знай.ua писав, Катя Осадча показала, як змінилася за 8 років