Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач досить часто ділиться з шанувальниками моментами з життя в соціальній мережі. Нещодавно знаменитість виставив на своїй сторінці в Instagram веселе відео, на якому зображений під час зйомок улюбленого серіалу українців "Одного разу під Полтавою".

У кадрі Ткач постав перед шанувальниками в несподіваному образі – в вишиванці і з гучномовцем у руках.

"Байдарки йдуть, катамарани прибрали! Починаємо. Один-два-три. Погнали! Катамарани прибери, ти гніда!" - кричить на когось артист.

В описі до відео Юрій зазначив, що дуже скучив за морем. Таким чином він явно натякає шанувальникам, що втомився на роботі і збирається їхати у відпустку.

"Коли скучив за морем... )))", - написав у публікації комік.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До речі, шанувальники добре відреагували на жарт Ткача і почали хвалити його почуття гумору в коментарях.

"Тільки тебе бачу і зразу хочеться подивитися "Одного разу під Полтавою" 😂 ", "Катамарани рулять😁", "Ткач, не кричи))", "Юра Рятувальник малібу🏊‍♂️", "До сліз😂", "Продовжуй і далі дарувати нам гарний настрій своїми жартами 👏", - прокоментували короткий ролик користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юрій Ткач розмістив кумедне відео зі зйомок. На кадрах гуморист позує в масці, зробленої з домотканного килимка. У цій дивній шапці зроблені розрізи для очей і рота.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач показав свій робочий день за 5 секунд, змінюючи лише вираз обличчя. Артист позував у білосніжній вишиванці, розшитій червоними нитками на зйомках свіжого сезону гумористичного шоу "Одного разу під Полтавою", де грає роль головного героя – харизматичного Юрчика.

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач нещодавно виставив зворушливе сімейне фото з красунею-дружиною Вікторією та їх донькою Лізою, яку зіркові батьки ніжно називають "крихітка Ліззі".