Російський актор Олександр Домогаров відомий своєю прокремлівською-провладною позицією, за яку його постійно критикують, знову загримів на шпальти ЗМІ та викликав хвилю обговорень у соцмережах. Приводів для цього останнім часом було достатньо - спочатку зірка екранів підтримав свого колегу Михайла Єфремова, який збив насмерть людину, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння - Домогаров заявив, що зазнав травлі за свою позицію. На днях він також відмовився продовжувати співпрацю з МХАТом імені Чехова, причому зі скандалом.

В таких умовах Домогарову й нагадали про його попередні промахи, які виглядають доволі показово. Так, нашумілі у свій час пости актора були опубліковані в соціальній мережі Twitter.

"Коментар один - а чому б вам всім не поїхати з "цієї Богом убитої країни", а ми, після вашого від'їзду трохи помучаємося і будемо жити! А ви - їдьте, і там дзявкайте", - написав актор у коментарях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Пізніше свою думку він розвинув на своїй сторінці:

"Я твердо впевнений, що якщо не любиш людину - йди, якщо не виходить - їдь, навіщо ж ганьбити свою маму, батька, місто, країну? Ти ж виріс і пив мамине молоко! Тебе виховував батько, ти жив і бігав у дворі свого будинку, і ти жив у цій країні, тобі все це перестало подобатися, ти перестав поважати могили своїх предків - їдь ... і все!!!", - йшла мова у дописі Домогарова.

Олександр Домогаров, скріншот з відео
Олександр Домогаров, скріншот з відео

На днях також стало відомо, що Домогаров остаточно не підписав контракт з МХАТ. Про конфлікт актора з керівництвом стало відомо ще в березні, тоді він написав наступне (орфографія авторська, текст подано без перекладу):

"Я разорвал отношения со мхат им горького., отношения стали очень сложными с начала года., но сейчас... нетто что разорвал Ноги моей не будет на "сцене этого ЛЖЕ ТЕАТРА".

"Вы больше не увидите спектакль с моим участием на "сцене" этого лже театра... Не ВЕРТЕ КАССЕ ТЕАТРА., они ЛГУТ!!!! Спектаклей с моим участием НЕ БУДЕТ", - заявила зірка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єфремов вибачився перед родиною загиблого

Як повідомляв портал Знай.ua, Михайла Єфремова посадили під домашній арешт на 2 місяці.

Також Знай.ua писав, у ДТП з Михайлом Єфремовим постраждалий водій помер, акторові загрожує великий термін.