Мікеле Морроне – відомий актор кіно і серіалів, співак, фотомодель родом з Італії. Він вже зібрав велику фан-аудиторію завдяки привабливій зовнішності і зйомкам у польському аналогу "50 відтінків". Справжнім плацдармом для популярності виступила польська повнометражна картина "365 днів" виробництва Netflix в 2020 році. Прем'єра відбулася 7 лютого, але сухі цифри рейтингу не підтвердили очікуваний ефект – оцінка IMDb всього 3,20. Екранізація дебютного роману письменниці Бланки Липинської вже названа аналогом "50 відтінків".

А Мікеле після виходу фільму почали називати італійським містером Греєм. За сюжетом актор грає суворого і холодного главу сицилійської мафії – Массімо Торрічеллі. Героїня на ім'я Лаура, яку представляє Анна Марія Сиклуцка, потрапляє в полон до жорстокого на перший погляд тирану. День за днем, протягом року, почуття ненависті у дівчини змінюється на справжню любов.

Треба сказати, що після виходу фільму, Морроне став дуже популярним, і це не дивно – вона справжній красень. Актор зібрав величезну аудиторію у своєму Instagram, яку тепер частенько радує жаркими знімками. Так, нещодавно Мікеле виклав в мережу кілька чорно-білих кадрів, на яких з'явився з фотоапаратом і сигаретою в руках, як би запрошуючи дівчат йому попозувати. Перед камерою зоряний красень позує в чорних штанях і чорній сорочці, що додає його образу брутальності і загадковості, він млосно дивиться прямо в об'єктив, обійнявши вільну позу. Треба сказати, що фанатки без розуму від нових знімків Морроне, його завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка польських "50 відтінків сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що "поїхавший" Мікеле Морроне в подорожі отримав від друга в рот – треба було обережніше.