Мерилін Монро – справжня легенда. Це одна із найбільш знакових особистостей в історії кінематографа, справжній секс-символ 1950-х років. Її обожнювали мільйони людей в Сполучених Штатах. Багато людей, у яких тільки в цей час з'являлися перші телевізори, бачили перші фільми, в яких знімалася ця легендарна американська актриса.

Архівні фото з Мерилін Монро завжди цінні для історії і для фанатів кінематографа середини ХХ століття. Нещодавно була опублікована ще одна фотографія. Вона датована 1962 роком, і була зроблена вже в кольорі.

При цьому фанати звертають увагу на те, як виглядає відома актриса. Незважаючи на те, що до того часу їй було вже 36 років, Монро виглядала просто приголомшливо.

Мерилін Монро. Одна з останніх фотографій


Незважаючи на проблеми з наркотиками, легенда світового кіно на цьому фото виглядає так, як ніби їй лише 25 років. Її обличчя молоде, свіже. На ньому немає жодної зморшки. І звичайно ж, її традиційні білі кучері. Скільки мільйонів дівчат мріяли про зачіску, як у Мерилін Монро.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Це був 1962 рік. Останній рік життя Мерилін Монро. Незабаром її знайдуть мертвою в одному з готелів. Лікарі встановлять причину смерті – самогубство, викликане передозуванням барбітуратів. Однак у пам'яті Монро так і залишиться тією самою білявою красунею, над якою вік був не владний.

Нагадаємо, раніше Знай.иа публікував ще одне історичне фото, де Мерилін Монро заворожено слухає Микиту Хрущова.

У 1959 році відбулася історична подія, яка історики обговорюють і донині. Саме в тому році, 15 вересня, відбувся перший візит генерального секретаря ЦК КПРС Микити Сергійовича Хрущова до Сполучених Штатів Америки. Ця подія привернула увагу сотень мільйонів людей у США. Не залишилися осторонь і знаменитості.