Едгар Камінський - практикуючий пластичний хірург, який спеціалізується на пластиці носа, грудей та інших операціях, чуттєво привітав з днем народження свою колишню дружину та учасницю гурту "НеАнгели" Славу Камінську.

Відповідний допис він оприлюднив на власній сторінці в Instagram.

Варто зауважити, що попри те, що розлучення зіркової пари не обійшлося без публічних звинувачень та викривальних подробиць подружнього життя, колишнім вдалося зберегти хороші стосунки. Вони наразі разом виховують двох дітей – 5-річного сина Леонарда та 4-річну доньку Лауру.

А відтак, Камінський не зміг обійти стороною 36-річчя колишньої дружини та не лише привітав її з днем народження, а й емоційно висловився про критику в соціальних мережах, натякаючи на шквал чуток і припущень, якими оповите їхнє розлучення.

Слава Камінська, instagram.com/babaslavka/
Слава Камінська, instagram.com/babaslavka/

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Слава Камінська, щиро вітаю тебе з днем ​​народження. Історія твого життя – це серіал на багато сезонів. Я бажаю тобі, щоб нові серії були тільки світлими, яскравими і з почуттям гумору. Не слухай інших, не живи порадами, історіями і правдами уявних друзів. Ти мудра і відкрита. Довіряй своєму серцю. Міцно обіймаю", – написав хірург.

Окрім цього, колишній чоловік артистки доповнив привітання спільними фото з сімейного відпочинку, на яких екс-подружжя постало в обіймах на пляжі Одеси разом з донькою Лаурою.

До слова, зіркове подружжя офіційно розлучилося 1 липня 2019 року після 5 років шлюбу. Саме чоловік був ініціатором розлучення, адже близько 3 років тому давав їхнім стосункам другий шанс. Причинами розриву стали різні характери та погляди на життя, а також те, що після народження дітей пара віддалилася одне від одного.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.