Іноді знаменитості ведуть себе зовсім не так, як ми можемо собі уявляти. Здається, невже мільйонерам та мільярдерам складно розлучитися з незначною для них сумою в якості винагороди для співробітників ресторану або готелю? Виявляється, дуже складно. Джулія Керолан – колишня хостес одного з фешенебельних ресторанів Манхеттена в своєму блозі розповіла, скільки чайових залишає Кайлі Дженнер.

@juliacarolann

These are just my personal experiences, pls take with a grain of salt 💖 xo #greenscreen #manhattan #fyp #foryoupage #celebrity #rating #newyork

♬ OUT WEST - JACKBOYS & Travis Scott


Кэролан веде блог TikTok і ділиться з шанувальниками враженнями про зірок, які приходили в її ресторан. Кайлі Дженнер отримала дуже низьку оцінку. “Всього 2 з 10”, сказала Кэролан, обговорюючи сестру Кім Кардашьян. І причина криється не в якомусь зухвалій поведінці, а в жадібності Кайлі.

“З чека в 500 доларів вона залишила всього 20 доларів чайових. Робіть з цією інформацією, що хочете”, сказала Джулія. Нескладно підрахувати, що це лише 4% від чека, в той час як в США прийнято залишати 15-20% від суми чека.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще


Користувачі Твіттера обурилися, коли дізналися про жадібність Кайлі. Вони засудили Дженнер, яка могла б залишити значно більшу суму. Користувачі вважають поведінку Дженнер негарним, і бажають їй самій побувати на місці Кэролан.


Крім того, Джулія розповіла і про деяких інших зірках. Зокрема, найвищу оцінку від неї отримала Beyonce. Кэролан вважає її дуже привітною і ввічливою. А ось Хейлі Бібер отримала оцінку 3.5 з 10, тому що, на думку Джулії, вона була неприємна в спілкуванні. До речі, Хейлі в своєму Твіттер вже прокоментувала це висловлювання. Вона заявила, що хоче вибачитися перед Кэролан і зазначила, що вона не хотіла здатися недружелюбним, а також подякувала Джулію за критику.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.