Влад Яма розповів, як його вперше впізнали на вулиці після прем‘єри шоу "Танці з зірками".

Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто розповідає про себе. Однак, всюдисуща Катя Осадча таки змогла його розговорити, і Влад розповів їй, як вперше відчув прояви популярності.

Влад Яма зізнався, що фактично прокинувся знаменитим після того, як вперше вийшов з Наталією Могилевською на паркет "Танців з зірками".

"Так, насправді, мене вперше впізнали після прем‘єри "Танців з зірками" в парі з незрівнянною Наталкою Могилевською. Це була неділя, тому що ефіри тоді були по суботах. І Наталка мене попереджала насправді про те, що зі мною будуть фотографуватися і брати автографи. Я їй не вірив, але морально був трохи готовий", - зізнавя Влад Яма.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Творчістю Влада Ями українці почали цікавитися з 2006 року, після появи танцюриста на телеекрані в парі з Наталією Могилевською в проекті "Танці з зірками". Молоді танцюристи стали лідерами сезону, поступившись першим місцем лише Володимиру Зеленському та Олені Шоптенко.

Сьогодні Влада Яму знають і дорослі і діти. Він є суддею в таких популярних телевізійних проектах, як "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" та "Модель XL".

Нещодавно Влад Яма відкрив школу танців в Івано-Франківську, де будуть навчати спеціальності "сучасна хореографія". Школа діє при університеті Короля Данила.

"Цей рік для мене особливий!!! Роки праці привели до відкриття спеціальності "СУЧАСНА ХОРЕОГРАФІЯ" в Коледжі Університету Короля Данила! Я вже не можу дочекатися зустрічі з моїми найкращими студентами!" - написав Влад Яма у Facebook.

Влад Яма на відкритті школи танців в Івано-Франківську, фото: Галка
Влад Яма на відкритті школи танців в Івано-Франківську, фото: Галка

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився трепетними сімейними кадрами, зробленими у Львові

Як повідомляв портал Знай.ua, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Також Знай.ua писав, Влад Яма відкрив школу танців в Івано-Франківську