Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, позуючи в перервах між зйомками свіжого сезону такого улюбленого українцями гумористичного шоу "Одного разу під Полтавою", де незмінно грає роль головного героя - харизматичного Юрчика.

Так, артист залишився у фірмовій білосніжній вишиванці, розшитій червоними нитками, а також приміряв несподіваний аксесуар - сонцезахисні окуляри культового бренду в золотистій оправі. При цьому Юрій пожартував за допомогою хештегів, що виглядає, наче "пацан".

😎 #быдлопати #юрійткач #одногоразупідполтавою #тусі #посоне #гониво #приколи

Фолловери не пройшли повз: "Ай хароші!!! 💪", "Чоткий", "Але ж гарний))", "Ви дуже чудовий, я від вас захваті", "юрчело після 100 грам)😃", "Крутий пацик на селі", "А на правому плечі ще одна голова 😁", "Юрчику,не мурчи.😎😃", "@yuriy_tkach Знайомтесь, Юрчелло!😃🔥", "Раді бачіті😍", "Агонь👍", "Красунчик".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Юрій Ткач виставив забавне спільне фото зі своєю сім'єю, яку так обожнюють численні шанувальники - красунею-дружиною Вікторією та їх донькою Лізою, яку зіркові батьки ніжно називають "крихітка Ліззі". Так, артист і його рідні дівчатка позували біля дзеркала в гримерці, посміхаючись і навіть кривляючись на камеру. При цьому на самому батькові сімейства була білосніжна вишиванка, тож, швидше за все кадр був зроблений між зйомками гумористичного шоу "Одного разу під Полтавою".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше