"Золотий голос вітчизняної естради" Микола Басков подарував для матері одіозної ведучої "Орла і решки" Анастасії Івлєєвой воістину царський подарунок - нову раковину, про яку вона, судячи з усього, дуже мріяла.

Відповідний відеоролик з'явився на Intagram-сторінці знаменитості.

Варто зауважити, що недавно Івлєєва показала, в яких "нелюдських умовах" живе її мати Наталія Анатоліївна в селі Разметелево Ленінградської області. У жінки, як зізналася ведуча, немає навіть раковини у ванній кімнаті, щоравда, є колонка, яка гріє воду.

Після цього користувачі мережі почали невтішно відгукуватися про знаменитість, яка, на їхню думку, є жахливою донькою, адже не допомагає матері. Окрім цього, їй пригадали і про годинник за 7 мільйонів рублів, який остання не так давно подарувала на день народження своєму чоловікові реперу Елджею.

Скріншот з відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Наразі Івлєєва, ймовірно, не витримала хейту в мережі та вирішила виправити дану ситуацію, але за допомогою "натурального блондина" Баскова.

"Любі друзі! У сфері тих подій, що Насті Івлєєвій весь час говорять, що нібито її мама не має раковини, так ось я зустрівся з її мамою. Наталочка, здрастуйте. І я хочу сказати, що дарую її мамі раковину. Тепер мамі буде де помитися, де випрати. Тому, Настюша, я сподіваюся, що після раковини твій чоловік Леха зробить більш дорогий подарунок для твоєї мами. Мамо, цілуй мене", - сказав він у ролику.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пухкенькі щічки Баскова перетворили його на "колобка" - "Мене не впізнають. Басков показав зміну обличчя за час карантину.

Як повідомляв Знай.uа Максиму Галкіну - 44: чоловік Пугачової зворушив сімейним святом з дітьми та примадонною.

Знай.uа писав, Басков прикинувся молодим і отримав по потилиці, TikTok не для слабаків.