Американська поп-зірка Мадонна вирішила присвятити час на карантині своєму здоров'ю.

Як відомо, на початку року знаменита співачка зробила операцію – вона видалила хрящ на коліні. Відтоді поп-зірка активно відновлює сили.

Цього разу 61-річна Мадонна показала, як вдома робить лікувальну фізкультуру за допомогою свого молодого бойфренда, 27-річного танцівника Ахламаліка Вільямса.

На сторінці в Instagram зірка запостила фото, на якому позує разом з коханим. Мадонна стоїть рачки, і, певно, робить розтяжку, а Ахламалік підтримує свою подругу за талію.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До слова, що вперше про роман Мадонни із молодшим на 35 років танцівником Ахламаліком Вільямсом заговорили у грудні 2019-го. Цікаво, що навіть батьки хлопця схвалили цей роман.

Нагадаємо, легендарна американська поп-діва Мадонна приголомшила всіх своїх фанатів новим романом. 61-річна знаменитість почала зустрічатися з 26-річним темношкірим танцюристом свого колективу Ахламаліком Вільямсом.

Папараці застукали парочку на балконі готелю у Майамі (США). Мадонна і Вільямс не приховували своїх почуттів. Відповідні кадри злили в Інтернет.

До цього Мадонна зустрічалася з 32-річним португальським манекенником Кевіном Сампайо. Однак на початку 2019 року їх роман підійшов до кінця. Також відомо, що чоловік старшого віку у Медж був лише одного разу і недовго, а з кожним роком вона, як справжній бумер, все впевненіше налагоджує контакт з мілленіалами.

Нагадаємо, що знаменита 61-річна Мадонна шокувала фанатів вкрай відвертим зізнанням. Знаменитість зізналася, що вона п'є власну сечу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пугачова в шортах пустилася в дикий танок, втомлений Галкін оцінив зустріч.

Також портал Знай.ua писав, що стан знаменитої співачки Мадонни знову погіршився. Поп-діва не тільки скасувала свій концертний тур, але і довірилася медикам, які зараз нею займаються.