Даша Ульянова – фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте відносини з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. Так, в цей раз красуня показала кілька кадрів з вуличної фотосесії, на яких з'явилася в спортивному луці, а в підписі до нього розповіла про те, як любить красиву і зручну одяг.

На нових знімках Ульянова з'явилася в стильному синьому спортивному костюмі, що складається з вільних штанів і короткого топа, а на плечі вона накинула на себе спортивну кофту. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона гарно позує і дивиться в камеру. У підписі до публікації Даша розповіла про свою любов до зручною і красивою одязі.

"Дівчатка, ми завжди і скрізь, при будь-якій погоді хочемо виглядати супер! Згодні? Ось і я не виняток. Люблю красиво і зручно одночасно! Як і будь-якій дівчинці, мені завжди хочеться виглядати привабливою, але водночас відчувати себе комфортно протягом дня. Враховуючи мій ритм життя, це було не завжди просто. Сьогодні з цим справи йдуть трохи легше. Хочу поділитися брендом спортивного одягу @mal_mi_ від дизайнера @kristinakohan. Дуже зручна одяг, виготовлена з європейських тканин, 100% бавовна! Це шорти, футболки та спортивні костюмчики для всієї родини. Тобто можна замовити навіть повний Цибулю family. Одяг виготовляється на власному виробництві. Приємно було отримати замовлення в незвичайній упаковці - екологічна сумка. Дизайнер колекції @mal_mi_ підтримує спосіб життя на користь захисту навколишнього середовища, тому замовлення приходить в екологічній упаковці у вигляді сумки, яку Ви можете використовувати в потрібних цілях, наприклад, похід в магазин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша з "Холостяка" зробила відверте зізнання.