У Житомирі, на Корбутівському цвинтарі, встановили пам'ятник Марині Поплавській.

Фото з соціальної мережі

Про це повідомляє сестра Марини Людмила Поплавська на своїй сторінці в Facebook:

Шановні житомиряни і прихильники таланту Маріанни (Марини) Поплавської , моєї славетної сестри , які живуть в Україні та...

Geplaatst door Людмила Поплавська op Vrijdag 17 juli 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У своєму зверненні Людмила з гордістю згадує свою сестру:

Майже два роки немає поруч з нами Маріанни (Марини) Францівни – турботливої сестри, чудової Жінки, найкращої подруги, прекрасного педагога, яскравої і незрівнянної актриси, яка привнесла в кожне серце, в кожну домівку частку світла, тепла, добра, миру і позитиву

Нагадаємо, житомирянка Марина Поплавська, зірка проекту "Дізель шоу", трагічно загинула в ДТП в жовтні 2018 року. Аварія трапилася близько 7 години ранку поблизу села Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ – Чоп.

Як раніше повідомляв Знай.ua, актори "Дизель шоу" влаштували в мережі зворушливий флешмоб пам'яті загиблій в страшному ДТП Марині Поплавській.

Ідея належить Євгену Сморигину, який попросив колег поділитися на своїх сторінках в соцмережах записами з загиблою артисткою. Євген запропонував відзначати відео хештегом # МаринаЗнами.

До акції пам'яті приєдналося багато друзів і знайомих актриси. Вони діляться численними фотографіями і записами з нею в своїх акаунтах.

Нагадаємо, що Марина з нами: зірки "Дизель шоу" розповіли, що вбило Поплавську Для друзів вона так і залишилася - вічно усміхненою "дівчинкою із Житомира"

Як повідомляв портал "Знай.uа" Зірка "Дизель шоу" лягла під ніж заради маленького сина: відео Лікарі попереджали - вона могла ніколи не встати на ноги. Акторка "Дизель шоу" Яна Глущенко під час аварії, в якій загинула її колега Марина Поплавська, отримала найважчі травми з усього колективу.

Також Знай.uа" писав, що Копи назвали винного у смерті Марини Поплавської: понесе жорстке покарання Як з'ясували слідчі Нацполіції, водій автобуса не впорався з керуванням