У мережі оприлюднили унікальні кадри зі співачкою Тіною Кароль та президентом України Володимиром Зеленським, на яких останній, на думку фанатів, так дивився на артистку, ніби був закоханий у неї.

Відповідний ролик з'явився в Instagram.

Варто зауважити, що з нагоди Дня Конституції Зеленський підписав указ №254/2020 про відзначення державними нагородами за значний особистий внесок у культурно-освітній розвиток Української держави та вагомі трудові досягнення. Зокрема, він передбачав нагородження Тіни Кароль орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

Фото з вручення нагород

Водночас, під час даного вручення відзнак, журналістам вдалося спіймати доволі унікальні кадри, на яких видно, як Зеленський йде біля стільців, на яких сидять артисти, але не зважає на них, коли ж український лідер помічає Кароль, то він аж обертається до неї та посміхається.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Своєю чергою Кароль також відповіла взаємністю Зеленському та посміхнулася, мило "строячи оченята". За словами шанувальників, даний погляд щось явно означає: можливо, гарні відносити в плані дружби, а можливо і зовсім дещо більше.

Варто зауважити, що після смерті чоловіка, продюсера Євгена Огіра Кароль перестала з'являтися на публіці з іншими чоловіками. Так було до того часу, поки на проекті "Голос" не появився харизматичний виконавець Дан Балан. Стосунки, які зав'язались у Тіни і Дана, стали темою для обговорення - їм уже не перший рік приписують роман.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль блиснула соковитим декольте перед Педаном та Кухар

Як повідомляв портал Знай.ua, спокуслива Тіна Кароль пограла в "Хто зверху".

Також Знай.ua писав, розкішне декольте Тіни Кароль засяяло яскравіше за діаманти.