Колишній "ангел" Victoria's Secret, бразильська модель Алессандра Амброзіо опублікувала фотографію, на якій вона зображена без одягу, чим приємно і шокувала фанатів.

Знімок з'явився в її Instagram-акаунті.

Так, на оприлюдненому кадрі 39-річна знаменитість позує на пледі, який розстелили на траві. Модель сфотографували напівлежачи без одягу, при цьому Амброзіо прикриває оголені груди рукою. Крім того, її тіло частково загороджує соняшник, який знаходиться поруч. Автором спокусливого фото став модний американський фотограф Мат Абад.

Спокусливе фото

Варто зауважити, що користувачам таке миле фото сподобалися – про це свідчать сотні лайків, а також коментарі стосовно того, що вона виглядає просто прекрасно. "Ти просто персик!", "Як завжди карколомна", "Сексуально!", "Ангел з раю", "Ти ідеальна", - коментували вони.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Алессандра Амброзіо

До слова: ангели Victoria's Secret - це дівчата, які підписали особливий, строгий контракт з брендом, умови якого не розголошуються. Ці моделі є офіційними посланницями бренду і зобов'язані представляти його на безлічі публічних заходів.

Хоч вони і можуть поєднувати цей статус з іншими рекламними контрактами, але обов'язки перед Victoria's Secret завжди повинні залишатися в пріоритеті, а всі інші контракти погоджуються з брендом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розкрита справжня причина розриву Заворотнюк з Жигуновим.

Як повідомляв портал Знай.uа, юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала милий знімок з прогулянки.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.