Російська співачка Алла Пугачова, яка вже кілька десятиліть поспіль не втрачає свою популярність і веде активний спосіб життя, незважаючи на солідний вік, вразила фанів справжніми жіночими посиденьками. Про це зірка опублікувала пост у своєму Іnstagram.

"Когда мужья беседуют на серьезные темы, мы можем «оторваться» и почирикать о своём, о девичьем - Олеся, Алла, Ида - теплая вечеринка в холодную пору🙋‍♀️", - підписала знімок Примадонна.

Деякі жінки у віці Примадонни вже бабусі у глибокій старості, а вона всім ворогам назло лише гарнішає з кожним роком.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто нагадати, що перше відео Алли Пугачової в TikTok зробило її зіркою молодіжної соцмережі.

Нещодавно Алла Борисівна навідалася в шоурум свого друга - дизайнера Ігоря Гуляєва. Той в свою чергу був такий радий зоряній гості, що спробував сфотографувати її на камеру. Однак Примадонна швидко дала йому зрозуміти, що їй не дуже подобається ця ідея.

І все ж Гуляєву вдалося здійснити задумане на свій страх і ризик: він не тільки потайки зняв Аллу Пугачову, але і опублікував відео в Instagram та в популярній у молоді соцмережі TikTok.

"Спробував зняти і тут же отримав!" - іронізував 51-річний дизайнер в особистому блозі, підкресливши таким чином, що з артисткою жарти погані.

Шанувальники зраділи можливості зайвий раз побачити свого кумира, адже вже кілька років як Алла Пугачова веде закритий спосіб життя: вона пішла з великої сцени і присвячує себе близьким.

Фанати відзначають, що відпочинок і сімейне життя пішли їй на користь - останнім часом Пугачова стала виглядати молодшою.

Нагадаємо, в минулому році Примадонні виповнилося 70. На честь цієї події зірка влаштувала великий концерт, заявивши, що завершує співочу кар'єру. До цього відповідального заходу співачці довелося серйозно підготуватися і навіть перенести операцію.

"Стравохід був не в порядку, а він же пов'язаний з діафрагмою, звідти і йшли всі проблеми. Начебто поправили, тепер треба підтримувати. Здоров'я треба берегти. Цей концерт для мене святе, бо головна мотивація - діти. Більше я вже не наважусь нічого цього робити. З такими муками і нервами! " - була відвертою вона після хірургічного втручання.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пугачова похвалилася своєю "стежкою чудес"

Як повідомляв портал Знай.ua, Алла Пугачова вперше показала 56-річного брата Максима Галкіна і його родину

Також Знай.ua писав, Галкін робить нову зірку з 6-річної доньки