Переможниця конкурсу краси "Міс Україна-2018", відома модель Леоніла Гузь зачарувала мережу пікантним фото у купальнику. Черговий гарячий знімок дівчина опублікувала в своєму Instagram.

На фото модель позує в чорному купальнику, ледь прикривши груди руками. Очевидно, фото було зроблено під час фотосесії красуні.

Леоніла Гузь, фото: instagram.com/leonila.guz
Леоніла Гузь, фото: instagram.com/leonila.guz

Дівчина навіть не підписала свій знімок, заінтригувавши фолловерів локацією і подією.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пост моделі зібрав численні коментарі підписників: "Леоніла, яка ти красива і прекрасна", "Дуже красива, супер приваблива і просто скажу, що ти дуже хороша, принцесо поцілунок і великі обійми 💋💋💋💋🤗🤗🤗🤗🌸🌸🌸", "Ідеально", "Красива", " Какая секси красавица😘😍❤️".

Проте не обійшлося і без ложки дьогтю — деяким посмішка переможниці конкурсу краси "Міс Укаїна-2018" здалася фальшивою: "Красиво. Хоча посмішка звичайно така — фейкова"

Слід відзначити, що це не перше відверте фото моделі. Вона часто балує підписників оголеними знімками. От нещодавно на світлині модель позувала в трусах від купальника та без бюстгальтера, ледь прикривши груди руками. Очевидно, фото було зроблене під час відпочинку красуні в теплих краях.

Варто зазначити, що Леоніла Гузь стала Міс Україна в 2018 році, коли їй було 19 років. В інтерв'ю виданню Ukrainian People дівчина заявила, що для неї патріотизм - це представляти свою країну серед інших 120 країн-учасниць на міжнародному конкурсі краси Міс Світу, за яким стежать люди з усіх країн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальна "Міс Львів" оголосила чоловікам суворий "кастинг", запити королівські: "Жебраки - на вихід"

Як повідомляв портал "Знай.ua", учасники "Топ-моделі по-українськи" підкорили Ukrainian Fashion Week, як це було

Також "Знай.ua" писав, що Настя Каменських ощасливила фанатів радісною новиною, ви давно цього чекали