Українська співачка Наталія Могилевська поділилась надзвичайно яскравою фотографією на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Співачка доволі часто публікує фото із свого життя та ділиться із підписниками своїми роздумами.

Свіжа світлина надзвичайно екстравагантна, якщо вона не зроблена на сцені. На ній співачка у цікавій сукні з блискучих тканин. Сукня має декілька цікавих скісних зрізів. Також на артистці колготки-сіточка. Могилевська досі білявка. На фотографії вона ледь посміхається. Співачка стоїть між двома чоловіками у яскравих костюмах. Вони у латексних комбінезонах з відкритими грудьми і фуражках. Кольори яскраві - сині і рожеві. Співачка підписала це фото так: “Цього вечора про мій балет говорили не менше, ніж про мене :) Що скажете, як вам? П.С. Спекотних усім вихідних”.

Нещодавно дна з найпопулярніших і затребуваних на українській сцені артистка Наталія Могилевська приємно здивувала шанувальників та анонсувала нову пісню, яку вже незабаром зможуть почути українці.

За словами співачки, нова пісня матиме назву "Білий літак" та стане вкрай корисною для жінок.

"Моя нова пісня "Білий літак" - це маніфест для вас, мої улюблені жінки! Ніколи не бійтеся перегорнути сторінку і почати все з чистого аркуша. Вже на цьому тижні прем'єра!", - написала артистка.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Окрім цього, Могилевська оприлюднила низку фотографій, на яких вона в доволі специфічному світло-голубому вбрані позує перед камерою та посміхається.

Могилевська, фото: Instagram
Могилевська, фото: Instagram