Весілля зірки – це грандіозна подія! Тому й виглядати потрібно відповідно. Благо, знаменитості можуть собі дозволити не економити на весільних атрибутах, і вибрати той образ, який буде яскравим і незабутнім. При цьому багато підбирають його настільки вдало, що їх фанати приходять в абсолютний захват і прагнуть наслідувати улюбленого кумира.

Джамала вирішила традиційний татарський наряд. Замість фати її голову покривала спеціальна тканина, яка використовується в мусульманських весіллях. Її чоловік – також кримський татарин, тому весілля було в кращих традиціях. Легке мереживне плаття зробило образ Джамали незабутнім!

Весілля Джамали, Фото з відкритих джерел
Весілля Джамали, Фото з відкритих джерел


Не всі фанати Тіни Кароль пам'ятають, що співачка насправді вдова. Її чоловік помер від раку в 2013 році, і це був один з найстрашніших моментів в житті Тіни. Проте весілля явно була найкращим днем в її житті. Розкішна золотиста сукня та фата, не приховує пишну зачіску – це був шик!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


Надія Дорофєєва та Володимир Дантес виглядають однією з найкращих зіркових пар. І весілля у них теж була дуже крутий. Надя вибрала для себе яскраву сукню, що підкреслює її чудову фігуру. Все це – у поєднанні з характерним для неї яскравим макіяжем і довгою фатою до підлоги.


Наряд Аліни Гросу і зовсім вразив не тільки її фанатів, але і всіх, хто стежить за українським шоу-бізнесом. Тендітна дівчина вибрала мереживне плаття, ідеально відповідає її образу. Акуратна зачіска без надмірностей чудово доповнила образ.


Весілля Насті Каменських і Потапа чекали ще 10 років тому, проте довгий час пара навіть не афішувала свої відносини. Ледве вони оголосили про це, і тут же одружилися. Каменських постала перед нареченим в чарівному сукню кремового кольору з довгою фатою.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.иа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.