Російська співачка Алла Пугачова, яка вже кілька десятків років поспіль не втрачає свою популярність і веде активний спосіб життя, незважаючи на солідний вік, дала пораду закоханим, як не втратити свою половинку.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram.

Так, за словами артистки, яка наразі живе з не менш відомим гумористом Максимом Галкіним, закликала шанувальників не ходити "наліво", а точніше зраджувати, а завжди разом рухатися вперед до своєї мрії.

Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми, фото: Instagram
Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми, фото: Instagram

"Перше правило сімейного щастя. Не дивись ліворуч, дивись направо і вперед", - написала вона, оприлюднивши світлину, де показала своє обличчя, яке попри свій поважний вік, виглядає доволі молодо та підтягнуто.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Щодо шанувальників, то таке фото їм сподобалося – про це свідчать сотні лайків та коментарів стосовно того, що вона виглядає просто неперевершено, і 43-річному Галкіну дуже пощастило з такою дружиною.

Скріншот допису, на якому видно, що артистка явно помолодшала

Варто зауважити, що ще минулого року Примадонні виповнилося 70. На честь цієї події зірка влаштувала великий концерт, заявивши, що завершує співочу кар'єру. До цього відповідального заходу співачці довелося серйозно підготуватися і навіть перенести операцію.