Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу гарне фото з прогулянки, на якому з'явилася в незвичайному образі, у підпису до нього заговорила про життя.

Як видно, на новому фото Слава позує в красивій локації на природі, на тлі фантастичного заходу. На прогулянку вона вийшла закритому синьому платті цікавого фасону з кокетливими рюшами, а через плече у неї висить модна сумка-бананка. Волосся співачки розпущені в красивій укладанні, а на її обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру, відвернувши голову в бік і спрямувавши погляд кудись удалину. У підписі до фотографії Камінська залишила роздуми про життя. "Кожен день сотні повідомлень, дзвінків, завдань, і всі ми біжимо, не встигаємо, вічно кудись спізнюємося. А справжнє життя – вона в паузі. Варто лише зупинитися, озирнутися, а за твоєю спиною – така краса", - написала вона. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипає компліментами в коментарях.

До речі, нещодавно Слава Камінська показала милі фото літнього дозвілля з дітьми. На нових знімках можна побачити, що Слава і її діти рятуються від спеки в басейні на даху. Лаура і Леон весело хлюпочуться у воді, поки їхня мама гарно позує на камеру. До речі, Камінська прийшла скупатися при повному параді – з красивою укладанням та макіяжем, на ній стильний чорний купальник, який підкреслює всі достоїнства фігури. У підписі до публікації співачка написала: "Чилимся. Дельфін і русалка".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.