Відома танцівниця Олена Шоптенко викликала захоплення шанувальників новою фотографією. Вона опублікувала знімок з колишнім чоловіком Дмитром Дікусаром в Instagram.

"ШОК Контент! Тільки на @svitsketv ! І так вже 15 років! З днем народження!", - написала вона.

Фанати прийшли в захват, він нового фото, яке зробили з нагоди 15-річчя програми "Світське життя". Пара там виконала чуттєвий танець під пісню Крістіни Соловій "Тримай".

Українці в коментарях зробили чимало коментарів парі і того, як їм вдалося зберегти відносини після розлучення.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Добре виглядаєте і танцюєте разом. А ще прекрасніше, що зберегли хороші стосунки", "ві чудова танцювальна пара", " Добре виглядаєте і танцюєте разом. А ще прекрасніше, що зберегли хороші стосунки", "Чарівна, ніжна, чуттєва, фея", " Зеленського не вистачає:)", " Танець безууууумно красивий - просто сама ніжність!!!Неможливо відвести очей!!", "Солодкість", " Абажаю цю пару...ВИ НАЙКРАЩІ❤️привіт з Одеси🔥", "Велика рідкість, що люди після розлучення не виривають один одному волосся", "це точно що ШОК", - пишуть коментарі.

Раніше в ефірі “Світського життя” хореографка і танцівниця Олена Шоптенко, яка свого часу стала переможницею "Танців з зірками" разом з Володимиром Зеленським, розповіла Каті Осадчій про святкування другого дня народження сина і риболовлю з чоловіком.

Син Шоптенко виповнилося два роки, а тому вони разом з чоловіком виїхали на природу. Хлопчикові подарували машинки, тому що він їх дуже любить. Як розвага була риболовля, великим фанатом якої є людина Шоптенко. Жінка ділиться, що вона навчилася насолоджуватися процесом риболовлі, а тому охоче відправляється до водойм разом з коханим і вудками. На жаль, в день народження сина Олені не пощастило зловити жодної рибини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шоптенко влаштувала "Танці з зірками" будинку - розірване плаття і кудись "втік" рукав, печеня відео.

Як повідомляв Знай. ua, партнерка Зеленського перетворилася в декреті на рибалочку, про танці вже забула

Також Знай. ua писав, що экс-партнерка Зеленського "вкусила" колишнього за наболіле.