Відбудуться прем'єри нових, а також продовження популярних проєктів від студії "Квартал 95". Зокрема, зовсім скоро глядачі побачать 3 прем'єри - продовження комедії "Папік", новий проєкт "Дикі" і комедію "100 тисяч хвилин разом". Про це стало відомо Знай.ua з власних джерел.

"Ми готуємося представити глядачам продовження комедії "Папік", а також кілька нових цікавих продуктів. Впевнені, що результатом нашої роботи традиційно стане високий інтерес аудиторії каналу та відповідні показники телеперегляду", - сказав керівник "Телевізійного бізнесу", генеральний продюсер каналу "1+1" Максим Кривицький.

Зовсім недавно у Києві стартували зйомки нового гумористичного проєкту "Дикі". Режисером-постановником виступає актор і автор студії "Квартал 95" Руслан Ханумак.

Руслан Ханумак, 1+1

Творці цього проєкту стверджують, що він буде складатися з короткометражок, в яких глядачі матимуть змогу з іншого боку поглянути на звичні життєві ситуації. Також автори обіцяють гострі емоції від екстремальних ситуацій і персонажі з різних історичних епох.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Наш проєкт складно загнати в якісь жанрові рамки. Він швидше схожий на кіноальманах, ніж на класичне скетч-шоу. А взагалі, мені хочеться, щоб глядач сам, коли побачить наш проєкт, вирішив, що це за жанр", - сказав Ханумак.

Ще одним актором і сценаристом "Диких" став шоумен Ельдар Кабіров, який запам'ятався роллю в серіалі "Папік" і участю в "Лізі сміху".

"Ми довго виношували наше дітище, і, нарешті, час для його народження настав", - заявив шоумен.

Крім Кабірова і Ханумака, серед акторів проєкту з'являться: Дарина Петрожицька, Михайло Кукуюк, Євген Ковирзанов, Арам Арзуманян та інші.

Дарина Петрожицька, 1+1

Також над сценарієм нового проєкту працювали автори "Кварталу 95" під керівництвом продюсера та режисера Андрія Яковлєва.

До того ж, на екранах з'явиться 16-серійна комедія про життя родини, яка пройшла випробування самоізоляцією. За сюжетом, через 7 років шлюбу пара в період карантину виявилася "ув'язнена" у власному будинку на 69 днів. Режисер і виконавець головної ролі - Руслан Ханумак.

Незабаром розпочнеться робота над другим сезоном серіалу "Папік" зі Станіславом Бокланом і Дариною Петрожицькою в головних ролях. Даний проєкт став кращим серіалом року на українському телебаченні.

Станіслав Баклан, 1+1

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Катерина Кухар показала руїни хореографічного училища.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі різко помолодшала.

Також "Знай.ua" писав, що Марина Федунка почала кар'єру співачки, випустивши дебютний кліп на пісню "Лав сторі".