Російський співак Олег Газманов, який заслужив суперечливу репутацію через свою активну підтримку кремлівського режиму, все продовжує дивувати. На цей раз музикант так проникся сакральністю передзвону дзвонів, що розродився поетичними рядками сумнівного змісту.

Відповідним дописом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Газманов, фото: Instagram
Газманов, фото: Instagram

На відео можна побачити, як Газманов стоїть на дзвіниці і управляє дзвонами, від чого чутно дзвін.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Запис зроблено у Свято-Успенському кафедральному соборі в місті Вітебськ, Білорусь. Газманов приїхав у Вітебськ на фестиваль "Слов'янський базар".

"Колокольный звон- это что- то необъяснимое, древнее. Особенно, когда ты рядом с колоколами и звук проходит через твоё тело, попадая в резонанс...

В нашем доме прах от протухших правд и гнездится боль, и диктует страх - надо выбить пыль,уничтожить ложь и развеять прах от змеиных кож. И воздвигнуть свет и ладонь в ладонь, забывая боль ставить новый дом. Говорить и петь, правды не тая, и вернётся жизнь на круги своя…" - підписав відео Газманов.

Насправді ці рядки належать пісні "В нашем доме прах", автором і виконавцем якої власне і є Газманов.

Варто зауважити, що Олег Газманов демонструє досить непоганий вигляд і фізичну форму попри свій 68-річний вік. Однак користувачі соцмереж справедливо не поспішають замилуватися зіркою естради через його активну прокремлівську позицію.

На знімках співак часто відпочиває на пляжі або прогулюється у садку. Складок жирової тканини в нього спостерігається не так і багато, а м'язи знаходяться в хорошій формі. Однак слід зазначити, що шкіра Газманова все ж не уникла слідів старіння і є досить дряблою.

Нагадаємо, раніше Престарілий Газманов сходив на шоу і не зрозумів куди потрапив, але про всяк випадок подякував.

Як повідомляв портал Знай.ua, Газманов здивував фанатів новим іміджем: офіцери вже не ті.