Аліну Ляшук можна назвати зіркою українського телебачення. Вона успішно спробувала себе відразу в двох телешоу. Ляшук брала участь у 7 сезоні “X-фактор” і в 10 сезоні “Холостяк”.

За час участі в цих шоу, у Аліни зібралася чимала аудиторія шанувальників. Ляшук постійно радує своїх фанатів цікавими публікаціями на своїй сторінці в Instagram. Чергова фотографія, викладена Аліною, привела її читачів у справжній захват!

Ляшук постала перед фанатами у коротких сірих шортах і легкої, розвівається накидкою. Образ доповнили туфлями на високих підборах. Шанувальники повною мірою могли оцінити приголомшливу фігуру і красиві ніжки Аліни. Крім того, стилісти чудово попрацювали над макіяжем і зачіскою дівчини. Сліпуча, сяюча усмішка красуні стала останнім штрихом у цьому приголомшливому образі.

“Удача десь поруч #ідеальна_холостячка”, так підписала Ляшук свою фотографію, не забувши додати посилання на людей, які допомогли їй добитися ідеального образу. Шанувальники Аліни були в повному захваті. Всього за день її публікація набрала більше 11 тисяч лайків. “Супермодель відпочиває”, “Дуже пасує смарагдовий колір, а ніжки нереально стрункі”, “Дуже красива” – так коментували шанувальники фотографію Аліни.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дана з "Холостяка" випадково проговорилася про нової любові.

Як повідомляв Знай. ua, переможниця "Холостяка" порадувала мужиків в самому центрі Києва.

Також Знай. ua писав, що любителька еротичної поезії з "Холостяка-10" Оханская заразила шанувальників.