Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила гарячий кадр, показавши, як проходять вихідні. Вона позувала на тлі мальовничих пейзажів української природи. При цьому Настя не упустила можливості засвітити струнку фігуру, над якою наполегливо працює.

"Mother Nature🌾love my Ukraine", - зізналася в любові до Україні Каменських.

"А Настя на фотках почала одягатись", "Така природна натуральна Краса", "Красуня)) що за туніка, де таку придбати?", "Хороша чертовка😂", "Красуня❤️ гарна дівчина", "Чіка прямо", "Красуня. Виняткова красуня", "Наша красотачка 💜", "дуже Красива!", "Анастасія - справжня богиня! просто вогонь", "Красуня", "Одне з кращих фото", "Ну нарешті. Повернулася у свій хутір, закинула понти і приводу до рэчки пішла", - пишуть коментатори.

Вже в наступному фото Каменських показала себе зовсім в іншому образі. Співачка вибрала яскравий макіяж, білу об'ємну футболку і шкіряні шорти. Саме в такому трохи агресивному образі артистка вирішила зустрічати початок робочого тижня. Шанувальники у коментарях також відзначили красу Насті.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Красуня на всі 💯", "Красуня", "Милашка", " Лялька💖", "Класні шорти", "Кльова", "Настя зупинися. Досить худнути", "Не здоровий вигляд , втомилася мабуть , діти легко не даються", "Вау красуня", "Цей образ вам найкраще походив по час збірки", "Моя улюблена лялечка", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських приголомшила змінами фігури, такого не очікував ніхто.

Як повідомляв Знай. ua, Каменських після карантину прийшла на вечірку і показала, що таке епатаж.

Також Знай. ua писав, що Настя Каменських видала секрет ідеальних відносин з Потапом.